Prenociste kod Gaje Valjevo

Adresa: Suvobarska 130, Valjevo    Rezervacije i informacije 064 4640383, 014 3511999

Sobe

jednokrevetna soba

Jednokrevetna soba

Sve sobe imaju televizor, wifi, kupatilo, grejanje i klima uredjaj. Dnevna promena posteljine. Mogucnost prenocista sa doruckom, kao i odsedanja sa sva tri obroka u danu. Rezervacija preko telefona i email-a. Posebne pogodnosti za iznajmljivanje vise soba. Idealna za prenociste i odmor nakon dugog puta.


Cetvorokrevetna soba

Sve sobe imaju televizor, wifi, kupatilo, grejanje i klima uredjaj. Dnevna promena posteljine. Mogucnost prenocista sa doruckom, kao i odsedanja sa sva tri obroka u danu. Rezervacija preko telefona i email-a. Posebne pogodnosti za iznajmljivanje vise soba. Prelep dnevni boravak odvojen od spavace sobe.


trokrevetna soba prenociste kod gaje valjevo

Trokrevetna soba

Sve sobe imaju televizor, wifi, kupatilo, grejanje i klima uredjaj. Dnevna promena posteljine. Mogucnost prenocista sa doruckom, kao i odsedanja sa sva tri obroka u danu. Rezervacija preko telefona i email-a. Posebne pogodnosti za iznajmljivanje vise soba. Prostrana terasa sa pogledom na grad.


dvokrevetna soba prenociste kod gaje valjevo

Dvokrevetna soba

Sve sobe imaju televizor, wifi, kupatilo, grejanje i klima uredjaj. Dnevna promena posteljine. Mogucnost prenocista sa doruckom, kao i odsedanja sa sva tri obroka u danu. Rezervacija preko telefona i email-a. Dvokrevetne sobe raspolazu sa bračnim krevetima ili dva odvojena kreveta. Posebne pogodnosti za iznajmljivanje vise soba.